meer info

Onze cursuslokatie bevindt zich op Bachstraat 3, 2807 HZ, Gouda. Dit is vanaf NS-station Goverwelle slechts 4 minuten lopen. Italtaal bevindt zich in gebouw "Mozaïek" op de 3de étage. Overal rondom en ook in de hele woonwijk is parkeren gratis. 

 

Bij Italtaal Gouda zijn er cursussen te volgen van medio september tot eind juni. De schoolvakanties worden daarbij in acht gehouden: in de weken waarbij de scholen dan gesloten zijn, is het op Italtaal ook lesvrij. 

 

De deelnamekosten aan een reguliere cursus van 24 lessen bedragen 330 euro. Deze kunnen via bankoverschrijving of een "tikkie"-betaling voldaan worden; na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een mail terug waarin uitgebreidere & verduidelijkende informatie staat. Neemt u voor het eerst deel aan een reguliere cursus van Italtaal in Gouda? Dan krijgt u een "Welkomst-korting" van 30 euro op het lesgeld, ongeacht welk niveau de cursus is waar u aan deelnemen wil. 

 

Naast de reguliere zijn er korte cursussen; deelnamekosten daarvan staan vermeld bij desbetreffende cursusbeschrijvingen. (Daar is de welkomstkorting helaas niet bij van toepassing.) 

 

Deelnemen aan een cursus is mogelijk wanneer uw aanmelding en de betaling van de cursuskosten rond zijn: dit is mogelijk tot uiterlijk één week voor de aanvangsdatum van de cursus. U kunt zich aanmelden door de volgende gegevens te mailen: 

* naam 

* telefoonnummer 

* cursusnaam / evt. cursusniveau / lesdag & lestijdstip 

* aantal deelnemers inclusief uzelf 

 

Heeft u vragen? Mailt u gerust ons ook dan: italtaal.info@gmail.com